11. jul 2023.

Ko je Vladan Sekulić, direktor „Laste“ koji targetira novinare

Direktor Saobraćajnog preduzeća „Lasta“ Vladan Sekulić postavio je, a potom i povukao sa Instagrama, video-spot koji targetira novinare. Sekula, kako ga zovu na lokalu, u Valjevu je važi za glavnog kadrovika, a okušao se i u karijeri "sportskog radnika".

Diplomirani menadžer Vladan Sekulić na čelo „Laste“ je došao u martu 2019. godine s mesta izvršnog direktora tog saobraćajnog preduzeća.

Nešto kasnije iste godine postao je i potpredsednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba OFK Beograd.

Dok je na sajtu „Laste“ Sekulić predstavljen kao neko ko se odmah latio radnih zadataka i kao čovek koji će postaviti nove standarde i procedure u cilju bržeg razvoja preduzeća, OFK je novog člana uprave predstavio kao „sportistu po opredeljenju i karakteru“.

„Poznati privrednik prepoznao je trenutak, želje i ambicije kluba i odlučio da u tim stremljenjima da svoj doprinos“, objavljeno je u novembru 2019. na zvaničnoj Fejsbuk stranici OFK Beograd.

Sekulićeva ambicija je, međutim, bila veća od mesta potpredsednika UO kluba, pa je već naredne godine rešio da uđe u trku za mesto predsednika kluba, ali se iz trke povukao posle razgovora u „prijateljskoj atmosferi“ s protivkandidatom Sašom Stevanovićem.

I dok su se tabloidi bavili njegovom sportskom karijerom i uspesima u rukovođenju „Lastom“ „Kolubarske“ iz Valjeva zanimale su njegove aktivnosti u kadriranju na lokalu.

„Kolubarske“su pisali da lokalni naprednjaci za člana Glavnog odbora SNS kažu da je „zadužen za Valjevo“, a da je „Sekulin posao da prati, kontroliše i usmerava rad valjevske vlasti, ali i da prati ponašanje odbornika Srpske napredne stranke, naročito onih koji nisu na funkciji, i da o tome izveštava vrh stranke“.

Vladan Sekulić slovi i za „glavnog kadrovika u Valjevu“, prenele su „Kolubarske“ reči valjevskih naprednjaka.

Svom stranačkom radu Sekulić je dodao i širenje propagande protiv medija u vlasništu kompanije United Media, televizija N1 i Nova S, i dnevnih novina Nova.

On je na svom Instagram nalogu objavio video-spot u kojem se ove medijske kuće i njihovi novinari targetiraju, ali je posle izvesnog vremena taj video uklonio.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend