30. sep 2019.

List Danas ponovo nepoželjan na “Marakani”

Crvena zvezda ponovo nije odobrila listu Danas tražene akreditacije za meč Lige šampiona.Crveno-beli sutra uveče na stadionu “Rajko Mitić” dočekuju Olimpijakos (21.00) u okviru B grupe Lige šampiona, a u obrazloženju za odbijanje akreditacije ponovo je, kao i za prethodni meč protiv Jang Bojsa, navedeno da je to “zbog velikog interesovanja medija”.

Obrazloženje da u prostoru rezervisanom za medije koje ima blizu 350 mesta nema ni jedna stolica za izveštača Danasa teško može da se prihvati kao objektivna okolnost zbog čega redakcija sumnja da su u pitanju drugi razlozi o čemu ćete opširnije moći da pročitate u sutrašnjem štampanom izdanju.

Iz Crvene zvezde su ranije našem izveštaču skrenuli pažnju da nisu zadovoljni tekstovima koje list Danas objavljuje o tom klubu, ali sa “Marakane” na adresu redakcije do sada nije stigao ni jedan demanti niti zvanična reakcija na “sporne” tekstove.

Redakcija lista Danas će posle novog odbijanja izdavanja akreditacije za evropske mečeve preduzeti sve legalne mere koje su joj na raspolaganju kako bi dobila podjednako pravo kao i sve ostale medijske kuće o izveštavanju sa mečeva Crvene zvezde.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend