22. mar 2017.

Obraćanje Nataše Jeremić: Suze u sali, burno ispred vrata

Kako se približava kraju, predsednička kampanja postaje sve grublja: Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, odbila je izvinjenje rivala njenog supruga na izborima Aleksandra Vučića. Dragan J. Vučićević pred vratima: "Otvori".

Dugogodišnja novinarka RTS-a, navikla da bude pred kamerama, ali ne ovako: prinuđena da demantuje da je, ni manje ni više, nego narko-bos, kako to tvrdi potpredsednik glavnog odbora SNS-a Milenko Jovanov.

„Najvеća kriminalna banda u Srbiji danas jе u okružеnju Vuka Jеrеmića, a braćom Burgijе, Paucima i drugim kriminalcima, kao i cеlokupnim narko-tržištеm u Srbiji upravlja njеgova žеna, Nataša Jеrеmić“, kazao je u ponedeljak Milenko Jovanov.

Ovim je u kampanji, kaže supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, prevršena svaka mera:

„Strašno je što ovo uopšte izgovaram. Ja nikada nisam bila u kontaktu s bilo kakvim narkoticima. Ja 10 godina nisam popila čašu vina i nije tajna zašto. Deset godina se borimo da dobijemo bebu. I Aleksandar Vučić to zna i strašno je što je dopustio da takvo saopštenje izađe u javnost. Ja se zaista plašim, ja se sada prvi put u životu plašim jer ne znam šta od njih može da se očekuje. Mislim da su spremni na sve“.

Moj kolega i prijatelj Milenko Jovanov napravio je grdnu grešku – tim rečima Aleksandar Vučić izvinio se građanima, kako je u pisanoj izjavi naveo, u ime pristojne i normalne Srbije.

Nataša Jeremić ne prihvata ovo izvinjenje: „Šta na to reći. Ja kao građanka Srbije ne prihvatam njegovo izvinjenje i mislim da treba da se stidi, zato što on stoji iza ovog saopštenja“.

Na osnovu čega to tvrdi i da li misli da je u redu kada štab njenog njenog supruga napada brata premijera Vučića – interesovalo je novinarku TV Pink.

Nataša Jeremić odgovara novinarki Pinka: „Koleginice… Samo ću vas pogledati… I mogu nešto da vas zamolim? Ja znam da vama nije lako, ali sačuvajte minimum svog dostojanstva“.

Dragan J. Vučićević: Otvori!

Za to vreme, burno ispred štaba Vuka Jeremića, rasprava između predstavnika štaba i novinara Studija B, Informera i Srpskog telegrafa, jer im ulaz na konferenciju nije bio dozvoljen.

„A kako mislite fizički da me sprečite? Alo bre, ovo je slobodna zemlja, otvori!!! Ovo je konferencija za novinare, otvori!!!“, kazao je Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera.

U raspravi s Vučićevićem, u jednom trenutku, našle su se i predsednica UNS-a Ljiljana Smajlović i novinarka Olja Bećković.

„Meni je u ovom momentu preče da se sa Natašom…“, kazala je pred ulazom Ljiljana Smajlović.

„A preče ti je to? A nije ti preče to što se zabranjuju novinarske slobode“, odgovorio je Vučićević.

„Zato što je ona teže povređena nego ti“, uzvratila je ona.

Iz štaba Vuka Jeremića kažu da troje novinara nisu pustili jer, tvrde, nisu bili uredno akreditovani. Akreditacija nije bila potrebna novinarkama koje su konferenciji prisustvovale kao podrška Nataši Jeremić.


Video prilog televizije N1 pogledajte ovde.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend