04. jul 2022.

Otac narodnog poslanika iz Vranjske Banje: „Stoko novinarska, autošovinisti, lažete i vređate, sram vas bilo“

Velimir Bulatović, otac narodnog poslanika SNS iz Vranjske Banje Slaviše Bulatovića, na svom Fejsbuk profilu napao je i izvređao novinare Danasa, N1 i portala InfoVranjske, nakon konferencije za medije koju je, zbog, navodno, „falsifikovanog dokumenta“, 21. juna sazvala Dragana Cvetković, ćerka Čedomira Cvetkovića, na trotoaru ispred dvorišta u kome se nalazi zgrada koja pripada i Bulatovićima i Cvetkovićima, u Vranjskoj Banji.

Foto: Fejsbuk/Velimir Bulatović

U objavi na ovoj društvenoj mreži od 23. juna, Velimir Bulatović kolege iz medija naziva „stokom novinarskom“.

„Novinarima TV N1, koji su došli da drže konferenciju za štampu na kapiji moje kuće, iznoseći najgrublje laži i uvrede protiv mene i moje porodice, hoću da javno uputim poruku – sram vas bilo!!! Za dva meseca trajanja medijske kampanje na članove moje porodice od strane portala vranjskeinfo, novina Danas i TV N1, niko iz ovih medija i ovih ‘oštrih pera’ nije imao hrabrosti da stane ispred mene, pogleda me u oči i zatraži da čuje šta druga strana, u brojnim izmišljenim aferama, ima da kaže. A ja sam jedini legitimisan kao kupac sporne parcele da za to snosim odgovornost. E, zato vas, srpske autošoviniste, sram bilo. Ipak, nadam se da ćete skupiti hrabrosti i pojaviti se kod mene. Do tada moju porodicu, stoko novinarska, da ostavite na miru“, navodi Velimir Bulatović u svojoj Fejsbuk objavi, punoj agresije i uvreda.

Danas je u dva navrata, i 31. maja i 21. juna, pre objavljivanja tekstova u vezi sa spornim dokumentom pokušao da kontaktira sa Slavišom Bulatovićem, narodnim poslanikom Srpske napredne stranke (SNS) i predsednikom Gradskog odbora ove partije u Vranju, kako bi ga zamolio za izjavu, ali se Bulatović nije javio na telefonski poziv.

Velimir Bulatović, takođe, navodi da „novinari iznose najgrublje laži i uvrede“ protiv njega i njegove porodice, ali je bitno naglasiti da nisu novinari – ni Danasa, ni N1, ni portala InfoVranjske – „iznosili laži i uvrede“, jer je izjavu dala Dragana Cvetković.

Otac narodnog poslanika je, dok su reporteri fotografisali pre početka konferencije, izašao na ulicu i spočitao novinarima da je „kamera uperena u njegov objekat“.

Velimir Bulatović je tada, ako je osećao potrebu – osim ove zamerke o kameri koja je „uperena“ u stambeni objekat koji pripada i Cvetkovićima i Bulatovićima – mogao da kaže i nešto u vezi sa „spornim“ potpisom Čedomira Cvetkovića.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend