11. okt 2018.

Posle Martinovića, i Rističević u Skupštini vređao Nedima Sejdinovića

Združena akcija klevetanja novinara u Narodnoj skupštini

Pred kraj rasprave u Narodnoj skupštini iznete su ponovo optužbe na račun predsednika Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedima Sejdinovića.

Poslanik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević govoreći o Sejdinoviću pokazao je i njegovu fotografiju i objavu na Tviteru.

„Kada je u pitanju zagađenje životne sredine moramo progovoriti o duhovnom zagađenju. Ovaj čovek (pokazuje fotografiju Sejdinovića) poznat je po nizu uvreda koje je i danas uputio“, rekao je Rističević, a potom naveo da je Sejdinović „vređao na društvenoj mreži hrišćane“ i „prošao bez ikakve javne osude“.

On je pozvao poslanike da u buduće sve takve navode osude.

Rističević je za Sejdinovića rekao i da je „sastavni deo (Dragana) Đilasovog saveza prevaranata i lopuža“.

Pre toga je i šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović, citirajući stavove Nedima Sejdinovića iznete intervju za Istinomer, rekao da Nedimović ne shvata da je Srbija jedna od najuspešnijih evropskih država i da je treća po stopi rasta u Evropi i da je ekonomski i politički stabilna demokratska država.

„Hoću da kažem da očigledno imamo posla sa ljudima koji ne žele dobro svojoj državi, koji žele da unesu strah i nemir kod gradjana i koji žele da pokvare sve ono što je Srbija dobro uradila u proteklih nekoliko godina“, ocenio je Martinović.

Zbog ovakvih stavova Martinovića, reagovali su Nezavisno udruženje novinara Srbije i Nezavisno društvo novinara Vojvodine.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend