15. apr 2023.

Priveden vozač koji je na auto-putu jurio voditelja „Mentalnog razgibavanja“

Vozač koji je na auto-put pokušavao u više navrata da izazove sudar sa Markom Stepanovićem, voditeljom Mentalnog razgibavanja, priveden je, napisao je na svom Tviter profilu sam Stepanović.

Marko Stepanović (foto: Nova S)

Stepanović je prethodno za nova.rs ispričao da je napadnut na autoputu Beograd – Zagreb kada je napoznata osoba vozilom pokušala da izazove saobraćajni udes.

„Krenuo sam autoputem ka svom selu. Pokušao sam da se isključim pre prve naplatne rampe. Pošto je pumpa bila zatvorena, vratio sam se u levu traku i nakon toga se pojavio čovek iza mene u džipu, počeo je da trubi, da me psuje. Obišao me je sa desne strane, vređao me sve vreme, a kad sam mu odmahnuo rukom, on je svojim automobilom počeo da se kreće ispred mene. Ako bih pokušao da odem u drugu traku, on bi takođe to učinio. On me je zapravo pratio sve vreme, pokušavajući da me zaustavi, kako bi se obračunao sa mnom“, ispričao je Stepanović za Nova.rs.

On je na svom Tviter profilu dan kasnije napisao da je napadač priveden.

– Hvala mojim drugarima iz lozničke policije,kao i policajcima iz Surčina na besprekorno odradjenom poslu.Bandit je priveden, primiren, čak i ne poriče da me je maltretirao i vadi se da je sve bilo „u žaru vožnje“ što naravno neće proći. Na redu je tužilac – napisao je Stepanović.

 

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend