29. okt 2019.

Radomir Nikolić: Neću da razgovaram za Glas Šumadije

Jer ste nekorektni prema Srpskoj naprednoj stranci i meni lično, pojasnio je gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić zbog čega ne želi da odgovori ni na jedno pitanje koje mu postavljaju novinari Glasa Šumadije.

Foto: Miki Jevtović

Redakcija našeg portala samo ove godine dva puta je slala zahtev (preko Informativne službe grada) za intervju sa Radomirom Nikolićem, gradonačelnikom. Oba puta nije želeo da razgovara. A slična je situacija i sa drugim gradskim funkcionerima – članovima Gradskog veća i načelnicima uprava. Tako, da bi se dobio odgovor na najjednostavnije pitanje – zašto, recimo, u mnogim kragujevačkim ulicama ne radi ulična rasveta, potrebno je da se šalje zahtev po Zakonu o slobodnom pristupu informacijama.

Danas je gradonačelnik Nikolić polagao kamen temeljac za izgradnju garaže u Ulici Kneza Miloša, ispričao je koliko je Kragujevac napredovao za pet godina koliko je na čelu grada, rekao da se u grad ljudi doseljavaju, da je manje nezaposlenih na evidenciji NSZ, ali kada je novinarka Glasa Šumadije htela da postavi pitanje, obraćanje prisutnim gradskim funkcionerima i partijskim aktivistima, završio je.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend