19. jan 2017.

RTV Šabac: Nakon emisije „Intervju“ sa Velimirom Ilićem oboren sajt

rtv sabacZanimljivo je da se to dogodilo nakon emisije „INTERVJU“ u kojoj je gostovao predsednik Nove Srbije Velimir Ilić, u kojoj je izneo dosta primedbi na račun vladajuće koalicije, kojoj i sam pripada. Kako je emisija izazvala veliku interesovanje gledalaca ali i korisnika društvenih mreža (za par sati Intervju je pogledalo preko 17500 gledalaca na našem Youtube kanalu).

Tražimo da DDS napadi na naš sajt www.tvsabac.co.rs što pre prestanu i da se omogući normalno informisanje građana koji posećuju naš sajt i naš Youtube kanal. Najoštrije osuđujemo ovaj čin koji guši slobodu medija i pravo građana na informisanje. Ne želimo da poverujemo da je to urađeno zbog toga što je neko izneo oštru kritiku na račun aktuelne republičke vlasti, ali dokazi govore drugačije. O ovom događaju obavestili smo medije i novinarska udruženja, kao i misiju OEBS-a u Srbiji sa nadom da se ovo više neće ponavljati.


RDP RTV ŠABAC

2 komentara za: “RTV Šabac: Nakon emisije „Intervju“ sa Velimirom Ilićem oboren sajt

 1. Dragan

  Otkako je RTV Šabac napustio neutralnu uređivačku politiku i prearastao u reklamni sajt nekoliko firmi rejting i gledanost je naglo opala, a ova navodna afera je poslednji trzaj pre kolaps. Prijatelji, manite se beogradskih mangupa koji misle da novcem sve mogu. Dok ste buli regionalno glasilo Šapca i okolnih opština bili ste poštovani i gledani. Otkako ste počeli da prenostite kako i šta se radi u Beogradu, šta rade razni pokreti i organizacije izgubili ste ugled i čast. Šta nas Šapčane interesuje šta se radi i ruši po Beogradu, gčedajmo svoja posla pomozimo Gradonačelniku Zelenoviću da još više poboljša život u Šapcu, manite se belosvetskih prevaranata koji samo misle na svoj džep.

  20. јан 2017. at 01:20
  • monika

   ne mlati i od beogradskih i svetskih ,, poyitivnih i negativnih ,, likova yavisi ova kvazi drzava. Zato treba cuti glas svakog mozda naucis, vidis kako su krali , prekrivaju krivicne prijave, a to sigurno rade i u Sapcu….

   22. мар 2017. at 13:12

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend