11. dec 2020.

Vesić opet ljut na N1: Dezinfikatori vazduha biće ustupljeni vrtićima

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić naložio je jutros Sekretarijatu za opšte poslove Skupštine Grada Beograda da se aparati za dezinfekciju prostora, za čiju kupovinu je raspisana nabavka, ustupe beogradskim vrtićima, saopštila je gradska infomativna služba Beoinfo.

Nakon jučerašnjeg priloga TV N1 o javnoj nabavci za kupovinu dva aparatata koji prečišćavaju vazduh, a čija je vrednost 54.000 evra, Vesić je za Studio B ocenio da je počela „hajka tajkunskih medija“ zbog te nabavke, i da će mediji biti obavešteni u kojim vrtićima se aparati nalaze.

Kako je saopšteno iz gradske uprave, Vesić je objasnio da su to aparati koji prečišćavaju prostor i uništavaju bakterije koje su prenosioci zaraznih bolesti, kao i koronavirus.

„U nadležnoj službi Skupštine grada objasnili su mi da su raspisali nabavku aparata za dezinfekciju prostora u dve sale Skupštine grada, maloj i velikoj, gde se okuplja tridesetak ljudi na sastancima, uz poštovanje epidemioloških mera“, rekao je Vesić, i pozvao medije koji su o tome izveštavali da kupe slične aparate za svoje zaposlene „koje teraju da vode hajku protiv svog grada“, preneo je Beoinfo.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend