26. maj 2023.

Za Bakareca je uljudno pitanje novinara N1 – „napad nasilnika i silovatelja“

Poslanik SNS Nebojša Bakarec i danas je izneo niz teških optužbi na račun N1, kada mu je prišao naš novinar i postavio mu pitanje.

Nastupi Nebojše Bakareca i premijerke Ane Brnabić juče u Skupštini Srbije obilovali su širenjem mržnje prema TV N1 i TV Nova S i na najdirektiniji način ugrožavaju bezbednost naših novinara.

Podsetimo, poslanik Srpske napredne stranke Nebojša Bakarec je juče u Skupštini Srbije optužio televizije N1 i Nova S da su krive za „bolesnu atmosferu u društvu koja pogoduje nastanku tragedija“ poput masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar“ i selima u okolini Mladenovca i Smedereva.

Nebojšu Bakareca naš novinar je zatekao nedaleko od Skupštine Srbije gde će večeras biti održan miting SNS. On je razgovarao sa jednim gospodinom i ne obraćajući se našem novinaru, ipak indrektno odgovorio na pitanje da li će se izviniti N1 zbog teških i neutemeljenih optužbi koje je izrekao tokom skupštinskog zasedanja.

„A nasilnici koji nas tu spopadaju, u parku, silovatelji, tajkunski mediji, šta ćemo – imaju slobodu… Mi smo slobodni građani kao i oni. Ja ne dajem intervjue za tajkunske, antisrpske medije, a to što nas spopadaju to je to, vidiš kakvo je nasilje… (rekao je obraćajući se starijem gospodinu, misleći – verovatno – na pristojno postavljeno pitanje, prim. aut) Ti i ja smo fini, oni nas napadaju… Sada ćemo mi da krenemo da snimamo kako nas napadaju“, rekao je Bakarec.

Kako je dodao, čak i kada se pripremaju „za veličanstven skup oni nas i dalje napadaju, vređaju nas, psuju nas“. „Stalno nas vređaju, satanizuju sa N1, ja za njih ne govorim“, rekao je Bakarec.

A da li je naš novinar „napadao“, „psovao“ jasno je i iz snimka, ali i iz odgovara gospodina koji je stajao s Bakarecom. Pogledajte video iznad.

Video prilog N1

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend