17. mar 2019.

Zoran Kesić posle ukidanja reprize „24 minuta“: Ne odustajemo od borbe i ne povlačimo se

Zoran Kesić kaže za Cenzolovku da, uprkos odluci TV O2 da iz programske šeme ukloni reprizu emisije „24 minuta“, ekipa „sa još većim entuzijazmom, energijom i motivom, pa pomalo i inatom“ priprema narednu epizodu.

Ekipa emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ saopštila je večeras da je odlukom glavnog i odgovornog urednika Televizije O2 Dragana Karadžića repriza te emisije, čiji je termin bio nedeljom u 23 časa, uklonjena iz programske šeme.

„Obaveštavamo publiku da reprize od večeras, i ubuduće, nedeljom u 23h, neće biti. Odlukom Dragana Karadžića, novog glavnog i odgovornog urednika O2tv, repriza je sklonjena iz šeme.“ 

Na zvaničnim nalozima te emisije na društvenim mrežama navedeno je da je razlog za ukidanje repriznog termina to što „ne postoji termin u kom bi mogla da ide, uprkos tome što je repriza emisije bila deo dogovora za narednu sezonu“.

„Inače, repriza protekle epizode ’24 minuta’ bila je najgledanija emisija tog dana na O2 TV. Odluka novog urednika, Dragana Karadžića, jeste nelogična, ali ne i neočekivana. U čast reprize koja je sad na nekom drugom, nekom lepšem mestu, premijera će igrati sa istim motivom i energijom kao i svih ovih 5 godina“, stoji u saopštenju ekipe emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“, uz napomenu da će emitovanje emisije biti nastavljeno subotom u 21 čas.

Zoran Kesić kaže za Cenzolovku da je zapravo reč o „reprizi ukidanja reprize“.

„Ukidanje repriznog termina znači da, nakon prošlonedeljne reprize više nećemo imati reprizu. Kao što je nismo imali ni prethodne tri godine“, naveo je Kesić.

On je potvrdio da ekipa emisije nastavlja s radom, uz napomenu da se naredna epizoda priprema „sa još većim entuzijazmom, energijom i motivom, pa pomalo i inatom“, i da će, „sudeći po aktuelnim događajima, biti to jedna jako zanimljiva epizoda“.

„Naš tim ne odustaje od borbe za svaki minut i ne povlači se. Mi smo ’24 minuta’, nije nam u karakteru emisije da bežimo od bitke. Uostalom, da citiram na kraju Eyesburn koji nam je svirao u poslednjoj epizodi: ‘Izađi i bori se!’“, poručio je voditelj emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“.

Inače, Dragan Karadžić je došao na mesto glavnog i odgovornog urednika TV O2 (i Play radija) pre desetak dana, ali je u međuvremenu ta televizija već uspela da se nađe na udaru kritika zbog intervencija u programskoj šemi.

Bivši voditelj TV Prva Ivan Ivanović optužio je O2 da je naprasno ukinula emitovanje kviza „Stolice“ i da njega, kao vlasnika licence, o tome nisu obavestili, već da su samo, kako je rekao, poslali mejl saradnicima emisije koju vodi Srđan Dinčić.

Televizija O2 je demantovala da je kviz ukinut i navela da je „jedina istina da Ivan Ivanović, u čijoj produkciji se realizuje ovaj kviz, nije želeo da potpiše ugovor o daljoj realizaciji“.

1 komentar za: “Zoran Kesić posle ukidanja reprize „24 minuta“: Ne odustajemo od borbe i ne povlačimo se

  1. slavica

    Vucicev tata je pametniji od Stefanovicevog .On je gost u fabrici Vino zupa Aleksandrovac, koja proizvodi vino i sokove. Izgleda da je sve popio, jer radnici nisu primili osam meseci platu.

    16. нов 2019. at 21:58

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend