05. mar 2019.

Dragan Karadžić glavni urednik O2 televizije i Play radija

Dragan Karadžić novi je glavni i odgovorni urednik Televizije O2 i Play radija.

„Primarni zadatak u narednom periodu jeste podizanje dnevne gledanosti televizije O2. Stub programske šeme biće informativni, ali i sportski program, pa će tako O2 televizija ekskluzivno prenositi utakmice domaće fudbalske i košarkaške lige“, kazao je Karadžić po stupanju na dužnost.

„U programsku šemu uvrstićemo nove i veoma interesantne autorske emisije, filmski i serijski program obogatiti naslovima iz nove holivudske produkcije, i pokrenuti nekoliko emisija zabavnog sadržaja. Gledaoci O2 televizije uskoro će biti u prilici da na programu vide nova TV lica, veoma prepoznatljive televizijske novinare i voditelje“, dodao je novi glavni i odgovorni urednik Televizije O2 i Play radija

Dragan Karadžić na čelo Televizije O2 i Play radija dolazi sa funkcije zamenika predsednika Upravnog odbora RTS-a.

Tokom 25 godina provedenih u televizijskom biznisu, Karadžić je karijeru gradio u zemlji i inostranstvu.

Sarađivao je sa brojnim televizijama u Evropi i Aziji, naročito u Kini, gde je profesionalno boravio dve godine. Odličan je poznavalac novih televizijskih platformi, kao i najnovijih svetskih televizijskih trendova.

U Srbiji ga pamte kao veoma uspešnog urednika Trećeg kanala RTS-a.

Po zanimanju je pravnik i diplomirani menadžer.

2 komentara za: “Dragan Karadžić glavni urednik O2 televizije i Play radija

  1. dragon

    Vučelin kum, poseljačio RTS 3 dok je bio na njenom čelu

    05. мар 2019. at 19:10
  2. Marija Petrovic

    Presmesno je i ujedno tuzno sto Srbija nikada nece biti zemlja slobodnih medija ako ovakvi koji su direktno ispali iz Vucievih gaca treba da ustvari kontrolisu ono sto cemo morati da slusamo o Vucicu svaki dan. Nadam se da ce jednog dana ovaj Karadzic odgovarati i biti u zatvoru. Ako za nista drugo onda za lazne podatke koje je dostavio u svom CV. Laz sve je samo laz.

    06. мар 2019. at 20:29

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend