19. feb 2020.

Kesić i Dražić: Da naša emisija bude korektivni faktor svake vlasti (VIDEO)

Nova sezona humoristično-satirične emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” počinje 29. februara na televiziji Nova S i emitovaće se u svom standardnom terminu, subotom u 21h.

Kako će izgledati emisija? Jedan od autora Zoran Kesić kaže da ne bi bilo korektno prema Novoj S da sada menjaju koncepciju emisije jer ih je „Nova kupila zbog satirične kritike“, te, kako je rekao, ne bi bilo u redu da se bave seksualnim životom zmija, dok Marko Dražić, takođe jedan od autora, kaže da će biti drugačije jer sada emisija neće biti na istom broju na daljinskom.

Na pitanje da li se nešto promenilo u društvu i da li je emisija imala efekat, Kesić je rekao da nisu ni imali iluziju i da će im misija biti da „menjaju svet i otvaraju oči“ već da prave emisiju koju bi i sami voleli da gledaju i koja nosi pečat svih autora.

Kesić kaže da su ranije imali problem da ne mogu da popune emisiju dok je danas problem kako sve da stane u 40 minuta.

„Naš repromaterijal su glupost, spin, laž i mi toga imamo ohoho, ali to je katastrofa za građane jer ih ima sve više. Oni žele o sebi da izgrade sliku nepogrešivih i nedodirljivih, a onda mi runiniramo njihovu prividnu ozbiljnost i zato nemaju odgovor na ono što radimo, a nama je to užitak, lično mi je zadovoljstvo da ih nerviram, da gledaju emisiju i da se nerviraju“, poručuje Kesić.

On dodaje da mu je kada gleda emisiju kod kuće sve lepo do završetka kada mu utisak nije zadovoljstvo već gorčina.

„Naš posao je da se kritički osvrćemo na najmoćnije, na one koji odlučluju. Glavne mete su nam predstavnici vlasti, a ne zaobilazimo ni kritiku opozicije, ali je naš glavni posao ko god bio na vlasti da kritikujemo, zbog želje građana da bude bolje. Da naša emisija bude korektivni faktor svake vlasti“, dodaje Zoran Kesić.

Kaže i da mu je „malo frka“ jer na prethodnoj televiziji nisu imali konkurenciju i malo su „štrčali“.

„Ovde ćemo biti u sendviču između dve dugovečne emisije, Utiska nedelje i Ivana Ivanovića, poseban motiv da se takmičimo da budemo bolji“.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend