22. maj 2017.

Prijavite se za Digital-born Media Carnival ovog jula u Kotoru, Crna Gora

Digital-born Media Carnival je 4-dnevni događaj u Kotoru, Crna Gora (14-18. jul 2017) koji će okupiti više od 100 predstavnika onlajn medija, info-istraživača i entuzijasta za digitalna prava.

Digital-Born-Media-Carneval-Press photoCilj događaj je da obezbedi regionalnu platformu na kojoj će najnoviji trendovi u pogledu intersekcije tehnologije i društva biti predstavljeni i razmotreni u prijatnom okruženju, kako bismo učili jedni od drugih. Kroz miks interaktivnih panela, razgovora, radionica i praktičnih treninga, vodeći stručnjaci će pružiti svoje viđenje o budućim izazovima po slobodu izražavanja i profesionalizam u onlajn medijima.

Glavne teme događaja su lažne vesti, etika, održivost, biznis modeli, kreativnost, inovativno izveštavanje, manipulacije, tržište onlajn medija, nadzor komunikacija, privatnost, privatnost, post-istina itd.

SHARE Fondacija, Misija OEBS-a u Srbiji i Ministarstvo inostranih poslova Holandije pozivaju predstavnike medija, novinare, blogere, umetnike, zaštitnike ljudskih prava, haktiviste, medijske startape i druge entuzijaste da se prijave za učešće i stipendije.

Prijave su otvorene do 1. juna 2017, a više informacija je dostupno na www.shareconference.net/carnival.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend