01. okt 2020.

Urednik Srbin.infa poziva na protest ispred Televizije Hepi

Dejan Petar Zlatanović, glavni i odgovorni urednik portala Srbin.info, pozvao je na protest ispred zgrade Televizije Hepi, u Ulici Aleksandra Dupčeka u Zemunu, u petak, 2. oktobra, od 18 časova.

Zlatanović tvrdi da TV Hepi pokušava da onemogući rad medijske kuće Srbin.info time što je video-snimak pod naslovom „Željko Mitrović i Peconi žele da promene svest našem narodu“ blokiran na Jutjubu zbog navodne krađe autorskih prava TV Hepi. Zlatanović tvrdi da je snimak „autorski materijal Srbin.info produkcije“, a da je razlog što ga je TV Hepi prikazala svojim, to što je govornik na skupu, sa koga je snimak nastao, negativno govorio o Predragu Rankoviću Peconiju.

“Pitam se kakve veze ima Peconi sa Hepi TV. Kada odete na APR, vidite da je urednik MIlomir Marić, a ovlašćeno lice Aleksandra Krstić. A kada na REM-u vidite ko je vlasnik to je Kanal 1 i Videogram Beograd. Na APR-u Predrag Ranković Peconi u APR-u nije vlasnik ni Kanal 1, niti Videograd“, navodi Zlatanović u saopštenju.

Firma Nibrs koja je vlasnik Srbin.infa uputila je čelnicima Hepija „mejl pred tužbu“, dodaje Zlatanović, navodeći da ovo „može biti i udar režima“ na Srbin.info jer je ovaj medijski portal vrlo kritičan prema „režimu Aleksandara Vučića.


P. D.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend