22. sep 2022.

Vranjski OK Radio juče obeležio 27 godina postojanja

Redakcija OK Radija juče je obeležila 27 godina postojanja i rada i saopštila da „uprkos svim pritiscima kojima su u poslednje vreme izloženi vlasnica i novinari oni ne odustaju od misije poštenog i objektivnog informisanja“.

U saopštenju se izražava zahvalnost Stalnoj radnoj grupi za bezbednost novinara, domaćim i stranim udruženjima novinara koji su pružili podršku ovom mediju kada se našao pod pritiskom bahatih pojedinaca koji su hteli da kako se navodi „nečovečnim potezima u potpunosti unište radio i portal“.

Zahvalnost je upućena i mnogobrojnim donatorima koji su pružili podršku novčanim sredstvima da ovaj medij u Vranju opstane i nastavi svoju profesionalnu misiju obaveštevanja javnosti o svim važnim događajima.

Bahatošću Dejana Nikolića, zazidan je prozor na redakciji ovog medija, a u dva navrata oštećena je i imovina kafića No coment koji radi u sastavu ove medijske kuće.

Nikoliću je u toku suđenje zbog pretnji upućenih vlasnici OK Radia Oliveri Vladković. Novo ročište u ovom sudskom procesu zakazano je za 30. septembar.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend