04. jun 2018.

Tramp traži otkaz za komičarku zbog vređanja Ivanke

Donald Tramp se u petak još dublje upleo u televizijske skandale zatraživši da se da otkaz komičarki Samanti Bi koja je u svom televizijskom nastupu vulgarno komentarisala njegovu ćerku i savetnicu Bele kuće Ivanku Tramp.

Foto: Flickr, World Bank

Bi je u sredu, komentarišući Trampove kontroverzne imigracijske politike, u svojoj emisiji „Full Frontal“ Ivanku nazvala vulgarnim izrazom za ženski polni organ.

Komičarka se u četvrtak izvinila, a izvinjenje je uputila i kablovska televizija TBS koja emituje šou.

„Htela bih da se iskreno izvinim Ivanki Trump i mojim gledaocima za upotrebu vulgarnosti kojom sam je prošle večeri opisala. To je bilo neprikladno i neoprostivo. Prešla sam granicu i duboko zbog toga žalim“, napisala je Bi na Tviteru.

Časopis Fortune je objavio da su dve kompanije, Autotrader i Statefarm, povukle svoje reklame iz emisije.

„Zašto ne otpuste netalentovanu Samantu Bi zbog užasnog jezika koji koristi u svojoj emisiji niske gledanosti? OK, mi pobeđujemo i činićemo to još dugo“, napisao je na Tviteru Tramp.

Trampov komentar nastupa Samante Bi došao je nekoliko dana nakon što je televizijska mreža ABC, u vlasništvu kompanije Volt Dizni, otkazala popularnu televizijsku seriju „Rozen“ jer je zvezda serije Rozen Bar napisala na Tviteru rasistički komentar u kome je bivšu funkcionerku u administraciji Baraka Obame uporedila s majmunom.

[povezaneprice]

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend