23. avg 2014.

Agencija: Greška na sajtu a ne prekid privatizacije medija

Agencija za privatizaciju Srbije saopštila je juče da nije prekinula postupak privatizacije medija. Kako se ističe, nema nikakvih promena – 73 medija, odnosno društava čija je registrovana delatnost informisanje i komunikacije, i dalje su obuhvaćena Javnim pozivom za prikupljanje pisama zainteresovanosti, koji traje do 15. septembra.

To je saopšteno povodom zahteva Nezavisnog udruženja novinara da Agencija za privatizaciju pruži objašnjenje odluke o prekidu privatizacije brojnih regionalnih i lokalnih medija.

NUNS je naveo da su se na spisku preduzeća u oblasti informisanja i komunikacija, objavljenom na sajtu Agencije uz „Javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za subjekte privatizacije“, juče uz nazive brojnih državnih medijskih kuća pojavila napomena „prekid privatizacije“.

„U pitanju je greška na našem sajtu te (budući da su pojedini mediji ranije bili u statusu prekida privatizacije) i naša IT služba radi na otklanjanju ove greške“, istakla je Agencija za privatizaciju.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend