06. feb 2016.

Brakus: Gašić će daleko dogurati u budućnosti

bg-igor-brakus-clf-060216.Still001Bratislav Gašić će zbog onoga što je uradio „daleko dogurati“ i dobro će proći u budućnosti jer ga u stranci vole i svi ga hvale, smatra nekadašnji radijski voditelj Igor Brakus

Gostujući u Novom danu N1 televizije, Brakus je rekao da poslanici nisu bili iskreni kada su glasali za smenu Gašića već su glasali tako zato što su morali. “Poslanici uvek glasaju kako moraju a ne kako misle”.

Za njega je, kako ističe, neverovatan fenomen dva čoveka koja su se održala na funkcijama uprkos svemu – to su Bratislav Gašić i gradonačelnik Obrenovca Miroslav Čučković. “Zbog svega što se dešavalo u aferama vezanim za njih u Japanu bi bilo 250 ritualnih samoubistva. Klasičnih harikirija sa ubadanjem mača u stomak. Nije mi jasno kako su se zadržali – Čučković je još uvek na toj funkciji a Gašić je trebalo da bude razrešen još davno”.

Kako ističe, odgovornost je u Srbiji strana reč jer bilo ko ko radi časno, odgovorno i moralno završio je loše. Ovde je drugačiji sistem vrednosti. “Ceo život radiš što nemoralnije i doguraćeš daleko”.

Kao opravdanje za Gašićevu seksističku izjavu na jučerašnjoj sednici parlamenta poslanici SNS-a su isticali da je on bio umoran. Brakus kaže da ipak nije umor u pitanju već bahatost i loš smisao za humor. “Taj loš smisao za humor odlikuje vladajuću stranku i to se vidi u njihovom ponašanju, iz saopštenja koja izdaju. Ova izjava je bila neprimerena i jeziva. On je mislio da su kamere isključene i pokušao je da se tako mačistički našali sa Zlatijom Labović”.

Brakus navodi i da Gašića obožavaju u stranci i da će zbog ovoga što je uradio dogurati još više i dobro će proći u budućnosti.

Komentarišući tvit Šutanovca zbog koga su poslanici vladajućih stranaka napustili salu, on smatra da su poslanici dobili direktivu da “svi đuture napuste Skupštinu” I da ostave premijera da se sam obračuna sa opozicijom. “A i ovaj što je kuckao mogao je da ostavi za posle. I predstavnicima opozicije je problem što nemaju smisla za humor”.

Nekadašnji radijski voditelj kaže I da redovno prati zasedanja parlamenta. “Kad im vidim lica, te fizionimije, šta pričaju .. mene to opousti, smiruje me. Kad vidim da ima takvih ljudi mislim da sam uspeo u životu”.

Govoreći o nastupu svog pokreta “Jeste svejedno” na predstojećim izborima Brakus kaže da su izdali jedan proglas da se neće kandidovati I u kojem su zamolili opoziociju da se ujedini i izađe zajednički. ”Ali, kako oni ne mogu da se dogvoore i nemaju potencijal da opoziciono deluju mi ćemo uraditi nešto neočekivano – prvi put u novijoj srpskoj istoriji”.

Snimak gostovanja Igora Brakusa na televiziji N1 pogledajte ovde.

 Foto: N1 

1 komentar za: “Brakus: Gašić će daleko dogurati u budućnosti

  1. svetlanast.

    Nadajmo se da se IGOR BRAKUS samo OZBILJNO NASALIO kada je predlozio da veliki broj „strancica“ i pokreta izadje na izbore, sve sa ciljem „OBISMISLJAVANJA IZBORA“.
    Pogresno, kao i neizlazak na izbore ili „beli listici“.
    Zasto?
    Zato sto se glasovi onih koji ne predju cenzus /od 5% ili poniste listic, rasporedjuju onim strankama koje su cenzus presle i to /proporcionalno/, a to bi prema svim prognozama bila SNS.
    Zato, nije dovoljno pozvati birace da svi glasaju, vec da glasaju za one za koje misle da ce sigurno preci cenzus, u suprotnom glasovi im idu onima za koje nikada ne bi glasali /SNS-u/.

    Igor Brakus je naseo na prevaru Aleksandra Vucic, poslanika SNS i drustva, u vezi sa „postenjem“ uz ime Maje Hidzab Gojkovic, prihvatajuci seksisticko tumacenje.
    Izgled, ponasanje, oblacenje, obrazovanje ali i godine Maje Gojkovic, uopse ne asociraju na tu vrstu tumacenja „postenja“ uz njeno ime – vec je prva asocijacija 5 /i slovima PET/ politickih stranaka koje je promenila ali i na sudsku „zastarelost“ slucaja autobuske stanice u Novom Sadu.

    Umesto da tuzioci i sudije koji dozvoljavaju zastarelost predmeta /Pahomije, Maja Gojkovic, Subotic, vidimo u najavi Zorana Babica i mnogih drugih/ budu strogo kaznjeni, stetu placaju siromasni gradjani Srbije /Srbija na semom mestu po siromastvu/.

    Ne samo Gasic i Cuckovic, vec ogromna vecina politicara, da podjemo od DEVEDESETIH godina proslog veka, za rezultat imaju iz godine u godinu sve siromasniji narod i sve zaduzeniju Srbiju, a i dalje ocekuju da budu izabrani.
    Zato svi na izbore, razmislite za koga, da ne bi glasali za one za koje nikada ne bi.

    08. феб 2016. at 07:42

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend