17. mar 2016.

D.J.Vučićević: Krik sprema neviđenu hajku na Vučića

Portal Krik sprema do sada neviđenu medijsku hajku na premijera Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, kaže glavni i odgovorni urednik dnevnika Informer Dragan J. Vučićević

On tvrdi da će to biti najprljavija kampanja do sada, sačinjena od laži o imovini premijera i njegove porodice, sa ciljem da koalicija oko SNS izgubi na izborima 24. aprila

Portal Krik uveliko sprema tekstove u kojima će se najstrašnijim lažima ustremiti na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, tvrdi Vučićević. Prema njegovim rečima, centri moći sa zapada u sprezi sa domaćim političko tajkunskim centrima moći, pravi su izvor ovih, kako navodi Vučićević, lažnih informacija za Krik.

Svi slični dosadašnji napadi na premijera dokazane su laži, kaže Vučićević i podseća na aferu Podrum i navodna 24 stana gradonačelnika Siniše Malog. Sada će se, kaže Vučićević, postavljati pitanja kako je Aleksandar Vučić stekao garsonjeru u poslednje 4 godine i slična imovinska pitanja za celu njegovu porodicu.

Sve to, kaže urednik Informera, nema veze sa istinom, već samo sa pravljenjem medijskog haosa u zemlji sa ciljem da se sruši vlast SNS.

I analitičari ocenjuju da bi jedna takva kampanja mogla da usledi, bez obzira što su, kako kaže Dejan Vuk Stanković, propali svi propagandni pokušaji raznih istraživačkih portala. On ističe da bi ga iznenadilo da se to ne dogodi, jer diskreditovanje protivnika postaje glavni cilj kada god se raspišu izbori u Srbiji.

Dejan Vuk Stanković ističe da bi takva kampanja bila kontraproduktivna, jer danas javnost traži konkretne odgovore na konkretne izazove. Osim što je kontraproduktivno, stalno blaćenje i neopravdane kritike rađaju netrpeljivost i netoleranciju, što nam s obzirom na teške uslove u kojima živimo uopšte nije potrebno, kaže Dejan Vuk Stanković.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend