01. nov 2016.

Drugi rođendan Televizije N1

N1Televizija N1 obeležila je danas dve godine rada. Na koktelu za medije koji je tim povodom organizovan rukovodstvo kuće ocenilo je da je N1 za dve godine postao kredibilan i konkurentan mediji koji pretenduje da bude prvi izbor gledalaca kada su u pitanju vesti

U novu sezonu N1 je ušao sa nekoliko novih projekata, a noviteta će, kako je najavljeno, biti još.

„Mi smo za dve godine uspeli da postanemo jedan kredibilan, nezavisan medij koji svi čitaju i gledaju. Još uvek naša pokrivenost nije onakva kakvu očekujemo, ali za razliku od prethodne godine kada smo bili samo na SBB-u i Total TV platformi, sad smo kod svih vodećih kablovskih operatera“, izjavila je izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić.

Direktor uređivačkog kolegijuma N1 televizije Brent Sadler najavio je nastavak rada na stvaranju brenda.

„Očekujemo vrlo brzo novi, moderan studio koji je u pripremi. Isto očekujemo u Zagrebu i Sarajevu jer N1 želi da ostane na ovom prostoru. Takođe, nastavljamo da radimo na reputaciji i stvaranju brenda“, rekao je on.

Direktor programa N1 televizije Jugoslav Ćosić konstatovao je da je N1 „ozbiljna konkurencija svima.“

„Mi smo stalno među dva, tri kanala, ne računajući nacionalne emitere. Neretko, kad se nešto događa, prestižemo nacionalne kanale i siguran sam da smo ozbiljna konkurencija svima i očekujte dosta promena u tom smislu – u broju sati koje ćemo uživo praviti s reporterima na terenu kako bismo ljudima omogućili da u najkraćem mogućem roku isprate podsredstvom naših reportera sve ono što se događa u zemlji i inostranstvu“, rekao je Ćosić.


Video prilog televizije N1 pogledajte ovde.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend