14. okt 2015.

Javna rasprava o „O radiju“

oradio-logo_660x330U Skupštini AP Vojvodine održana je šesta javna rasprava programskog saveta Javne medijske ustanove Radio-televizije Vojvodine. U centru pažnje bio je najmlađi medij RTV-a, O radio

Programski savet RTV-a tokom 2015. godine organizovaće u saradnji sa fondacijom Konrad Adenauer Štiftung predstavništvo za Srbiju i Crnu Goru, ukupno šest javnih događaja u šest gradova na kojima će raspravljati o ispunjavanju javnog interesa u programima RTV-a.

Pošto smo predvideli da na svakoj javnoj raspravi za tematski okvir odredimo po jedan medij iz RTV-a koji program emituje na dva TV i tri radio kanala, kao i putem interneta (O radio), odnosno sadržaje plasira i preko WEB-a, u Novom Sadu ćemo se posebno fokusirati na predstavljanju i analizi Omladinskog radija “ O radio“.

Tim povodom javnu raspravu otvoriće Pomoćnik pokrajinskog sekretara za informisanje, Smilja Maksimović. „O radio“ predstaviće glavni i odgovorni urednik medija Klara Kranjc. Kao nezavisan gost prof. dr Rade Veljanovski sa Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu govoriće o ulozi radija u savremenoj komunikaciji.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend