30. jun 2014.

Nagradni konkurs „Ne daj da te spinuju“

medijskapismenostMedijska koalicija pozvala je sve zainteresovane srednjoškolce i studente između 16 i 25 godina da se prijave na nagradni konkurs „Ne daj da te spinuju“.

Svi koji žele da učestvuju treba da snime video ne duži od 90 sekundi na temu medijske pismenosti, navodi se u saopštenju Medijske koalicije koju čine NUNS, UNS, NDNV, ANEM, LOKAL PRES.

Učesnici treba da predstave svoje viđenje medija, na koji način mediji izveštaju, kako se krše novinarska pravila, način na koji mediji spinuju javnost ili da putem video snimka da prenesu poruku primaocima informacija na koji način bi trebalo da posmatraju medije.

Primljeni radovi u formi video snimaka biće postavljeni na Facebook stranici facebook.com/MedijskiPismeno, gde će biti organizovano glasanje za najbolji video snimak.

Učesnik konkursa koji bude imao najviše glasova („lajkova“) na ovoj društvenoj mreži dobiće tablet računar. Glasanje za nagradu na Facebook stranici počinje 15. juna i trajaće do 15. jula 2014. godine.

Više informacija o načinu prijave i opštim uslovima konkursa možete pronaći na sajtu www.medijskapismenost.net, navodi se u saopštenju.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend