18. apr 2016.

Njuzovci: Da daju normalne izjave, ostali bismo bez posla

Marko Dražić i Nenad Milosavljević

Marko Dražić i Nenad Milosavljević

„Kada bi političari imali normalne izjave, ne bismo imali šta da radimo, srećom pa ih nema“, kaže Marko Dražić sa portala Njuz.net

On kaže da redakciju Njuza najviše inspirišu upravo političari.

„Onaj ko je na vlasti nas najviše inspiriše. Recimo 2011. godine to je bio Boris Tadić, sad je Vučić. Ali ko god dođe na vlast biće nam inspiracija, dovoljno je da odete na neki portal i pogledate nekoliko vesti i odmah dobijete inspiraciju. Tu su i Dačić, Vulin, oni su nam kao deca sve ih volimo“, kaže Dražić.

On kaže da su se previše bavili Vučićem i SNS, ali da je sada zanimljivo što se i opozicija pojavila u vestima pa mogu da imaju rubriku „kucamo na vrata zaboravljenih asova“.

„Nedostaju nam Koštunica i Dinkić. Ne znam da li se ljute jer nemamo previše reakcija, sreli smo neke koji su nam rekli da su umrli od smeha ili su delili po društvenim mrežama, recimo da imamo više reakcija na ono što radimo kod Kesića“, kaže Dražić.

prava_istorija_sveta_njuz_n1Nenad Milosavljević ističe da nikad nije problem u nedostatku materijala, jer se političari često „sami nameste“.

„Često to što oni izgovore bude toliko apsurdno da ne možemo da obradimo“, kaže on i dodaje da se u medijima svašta plasira i da često ne treba uzimati vesti koje se objavljuju zdravo za gotovo.

„Sve je više vesti na koje se ljudi zapitaju da li je ovo Njuz, da čak i sami mediji u naslov stave da nije za Njuz neta“, dodaje on.

Marko dodaje da upravo to može da bude i zastrašujuće da se zapitamo da li živimo u zemlji u kojoj su takve vesti moguće. Na pitanje da li ima nekog ko ne kapira njihove fazone, njuzovci kažu da oni nisu njihova ciljna grupa.

„Možda se i nekom nije dopala šala iz knjige, možda ima i takvih ljudi, kao i na sajtu gde se uvrede iz nekih razloga, uvek se nađe neko da zameri, pa često dobijamo reakciju ajde obrišite ovu vest“, navodi Milosavljević.


Razgovor sa Markom Dražićem i Nenadom Milosavljevićem pogledajte u prilogu televizije N1.

 Foto: N1 

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend