29. maj 2015.

PayDesk: mreža za freelance novinare

paydesk_coverMreža freelancera PayDesk medijskim kompanijama i nevladinim organizacijama iz cijelog svijeta omogućava angažiranje novinara u više od 150 zemalja

PayDesk, mreža za povezivanje freelancera i potencijalnih poslodavaca, preuzimanjem platforme NewsFixed u svoju ponudu je uključila stotine novinara iz 150 zemalja svijeta. PayDesk omogućava besplatnu registracijufreelance novinarima i njihovo jednostavno pronalaženje po lokaciji i specijalizaciji (TV, radio, online itd.), te u situacijama udarnih vijesti, tematskih reportaža i specijaliziranih istraživačkih priča predstavlja brz način pronalaženja kontakata u zemlji u kojoj medijska organizacija ili istraživačka institucija nemaju predstavnike.

PayDesk organizacijama naplaćuje 25% provizije i očekuje da anagažovanim novinarima isplate honorare na dan završetka zadatka. Prijava je za freelancerebesplatna ali se njihov prijašnji rad verificira pri ubacivanju u sistem, kako bi se osiguralo kreiranje baze kvalitetnih i pouzdanih novinara.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend