01. dec 2015.

Pink započeo pregovore za drugu sezonu „Rušenja Vučića“

njuzTelevizija Pink obradovala je danas brojne fanove serije “Rušenje Vučića“ saopštenjem da su započeti pregovori za snimanje druge sezone. Željko Mitrović, vlasnik televizije, izjavio je za Njuz da su pregovori u toku i da će gledaoci uskoro biti u prilici da uživaju u novim avanturama svojih omiljenih junaka

– Pregovori idu u dobrom smeru i uveren sam da ćemo vrlo brzo dogovoriti. Planirano je da i u drugoj sezoni gledamo istu ekipu glumaca. Govorim, naravno, o prvoj glumačkoj postavi, koja je iznela i prvu sezonu na svojim leđima i kod koje je prisutan neverovatan entuzijazam kada je nastavak saradnje u pitanju. Scenaristi će ostali isti kao i u prvoj sezoni što gledaocima garantuje sjajnu zabavu i neverovatne zaplete – istakao je Mitrović.

– Pored stalnih likova u seriji će se pojaviti i brojni specijalni gosti. Ne želim sada da otkrivam imena, ali verujem da će pojavljivanje nekih ličnosti biti veliko iznenađenje za sve. Brojni glumci nam se svakodnevno javljaju sa željom da budu deo ovog projekta jer su prepoznali da im učešće u ovoj seriji u znatnoj meri može uticati na karijeru – ispričao je vlasnik Pinka.

Mitrović je dodao da jedina prepreka na koju su naišli prilikom dogovora za drugu sezonu jeste prezauzetost poligrafa.

– Zbog velike zauzetosti poligrafa i njegovih brojnih obaveza veoma je teško naći slobodne termine za snimanje scena u kojim on treba da učestvuje, a bez njega serija gubi na autentičnosti – objasnio je on.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend