24. avg 2016.

Pitanja koja niste mogli da čujete

vucic_kzn_yt_screenshot_1Ološ i jadnici – ovim rečima je premijer Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare nazivao one koji su kritikovali sportiste posle izjava da su zadovoljni podrškom države. U svom izlaganju Vučić je optuživao i pojedine novinare, a posebno je istakao neimenovane istraživačke i novinare javnog servisa

Pitanje novinara Insajder.neta da li je to primeren rečnik za premijera jedne demokratske države, bio je povod za višeminutni razgovor na konferenciji za novinare između Insajdera i premijera, koji u prenosu uživo iz neutvrđenog razloga nije mogao u potpunosti da se čuje.

S obzirom na to da se ispostavilo da se na konferenciji za novinare, koja je prenošena uživo, nisu čula samo pitanja novinara Insajder.neta, premijera smo zamolili za objašnjenje.

3 komentara za: “Pitanja koja niste mogli da čujete

  1. DRAGAN

    Da bi se čulo pitanje moraš pravilno držati mikrofon, ali je „novinar“ insajdera navikao da viče po patkarskim mitinzima ako uopšte zna da koristi ovo čudo tehnike.

    25. авг 2016. at 17:41
    • mira

      E moj Dragane, zar vas nije sramota? Ne postoji dno do koga se necete spustiti u odbrani bahatosti svoga ljubljenog predsednika vlade.

      28. авг 2016. at 10:32
      • DRAGAN

        E, moja Miro, niti mi je AV omiljen niti marim za njega, učesnik sam oktobarskih protesta koji je počeo u Nišu ako ti je poznato, ali sve što je tada urađeno nije zaživelo zbog podaničkog i poltronskog ulagivanja rasturačima zemalja u regionu koje treba potčiniti velikom bratu. Mrzim apsolutiste, ali više mrzim poltrone koji za šaku dolara blate svoju državu pa makar kakva je. Može da nam se ne sviđa vlast, ali takva politička opcija je dobila na izborima. Jedini način za promenu vlasti su izbori, prljave pare se kad-tad moraju vratiti. Pare dobijene za slabljenje neke zemlje nisu na poklon, moraš okrenuti leđa, staviti se i ćutati. P. S. nije svaki građanin koji kritikuje žutu patku obožavalac AV, razmisli ko deli pare dobijene za ove šetnje.

        28. авг 2016. at 23:00

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend