25. avg 2015.

Policija nije otkrila napadače na kuću Vučelića

Više od pet meseci nakon napada, policija nije identifikovala ko je bacio Molotovljev koktel na vikendicu glavnog i odgovornog urednika lista Pečat Milorada Vučelića, saznaje Danas

Incident se dogodio 6. marta ove godine u Crvenki, a u trenutku napada nije bilo nikoga u kući. Kako je tada rekao Vučelić, Molotovljev koktel je pričinio veliku materijalnu štetu, a samo je brzom reakcijom komšija sprečeno da izgori cela kuća.

„Ni za pedalj neću da odstupim od svoje društvene uloge i načina uređivanja novina. Prevariće se onaj koji misli da ovim može nešto da postigne“, izjavio je tada Vučelić za naš list.

Na štampariju Nebojše Joksovića, ključnog svedoka saradnika u procesu koji se vodio protiv Darka Šarića, u noći između nedelje i ponedeljka je ispaljen projektil iz ručnog bacača zolja. U napadu na štampariju koja se nalazi u beogradskom naselju Žarkovo nije bilo povređenih. Njegova štamparija je napadnuta i 2011, a u junu 2012. je bačena bomba na njegov kafić u Žarkovu. Darko Šarić je nedavno prvostepenom presudom osuđen na 20 godina zatvora zbog šverca 5,7 tona kokaina.

Autor: V. J.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend