27. avg 2015.

Protestna vožnja automobilima u subotu – za opstanak NTV-a

protest-NTVUdruženje predsednika skupština stanara planira za subotu veliku protestnu vožnju automobilima kroz grad kako bi građanima ukazali na probleme s (privatizacijom) gašenjem Niške televizije odnosno nedostatkom javnog servisa na jugu Srbije

Vožnja je trebala da se obavi danas, ali je odložena zbog proceduralnih proiblema za subotu. Ovaj sve popularniji vid protesta u Nišu, verovatno će se odigrati od 18 časova, ali preciznije informacije bi udruženje trebalo da objavi sutra, u četvrtak.

ProtestSGN4-1024x683– Nećemo odustati od borbe da neopravdano visoke komunalne troškove pokušavamo da dovedemo u normalne okvire, a ne da kroz njih finansiramo političke partije. Kao što je poznato, Niška televizija je poslednjih godinu dana bila glas naroda i želimo to i da ostane. Privatizacija NTV-a je ujdurma, to svi znaju, ali niko prstom ne mrda da to zaustavi. Zato udruženje svakodnevno u 18 sati zakazuje okupljanje ispred zgrade ovog medija da bi iskazalo nezadovoljstvo s tim- rekao je profesor Đokica Jovanović, jedan od prvih ljudi udruženja.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend