31. avg 2016.

RTS u radnoj akciji za godišnjicu televizije

rts_logoOve godine RTS obeležava 58 godina televizije u Srbiji. Zaposleni su odlučili da ovu godišnjicu obeleže radno, ali drugačije. Članovi menadžmenta i poznata TV lica, njih pedeset osmoro, učestvovali su u mini radnoj akciji ispred svojih poslovnih zgrada u Takovskoj ulici i na Košutnjaku

Zaposleni su farbali betonske žardinjere, klupe i stolove, šišali travu, sadili cveće, orezivali ruže.

Urednik Dnevnika 3 Zoran Stanojević istakao je da u RTS-u „volimo da krenemo od svog dvorišta“. „Kao što vidite, sve radimo u rukavicama“, rekao je Zoran.

U radnoj akciji bila je i voditeljka emisije „Tako stoje stvari“ Nataša Miljković. „Krećemo sa novom sezonom od ponedeljka, tako da nam ova radna akcija dođe i kao antistres terapija“, kaže Nataša.

Radili su uz pomoć i nadzor stručnjaka, Miladina Zdravkovića: „Zorane, ova vaša sadnja cveća ista je kao kad bih ja vodio Dnevnik“, rekao je Miladin Zoranu Stanojeviću.

A na Košutnjaku više posla. Kosila se trava, sadile tuje, farbale klupe i stolovi, i time je dirigovao Bojan Suđić.

„Trebalo bi češće ovakve akcije da imamo, mislim da bi tako bolje bilo“, istakao je Bojan Suđić.

Tanja Peternek Aleksić, urednica emisije „TV lica kao sav normalan svet“, kaže da sada radi za sve one koji su osnovali televiziju.

„Meni je mama, koja je došla na televiziju 1958, rekla: Pazi šta radiš da me ne obrukaš. Evo ja sada radim za sve one koji su 1958. osnivali televiziju“, rekla je Tanja.

„Lepo jedno druženje i lepa jedna akcija. I naravno, da skrenemo pažnju svima koji nas prate i gledaju 24 sata, da mi ne samo da radimo u ovoj kući nego i vodimo računa o svojoj kući“, kaže voditelj Dejan Pantelić.

Sportska redakcija, Stefan Bandić i Vladimir Mijaljević, kao i obično, merila je vreme.

Sledeća radna akcija biće organizovana za mesec dana.


Video prilog RTS-a pogledajte ovde.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend