25. avg 2015.

Šef hoće da stopira tekstove: Obradović najurio saradnicu jer ne zna da laže

Direktor Aleksandar obradović smenio je Jelenu Mandić (levo) i na njeno mesto namerava da postavi Zvezdanu Jovanović (desno)

Direktor Aleksandar obradović smenio je Jelenu Mandić (levo) i na njeno mesto namerava da postavi Zvezdanu Jovanović (desno). Foto: Blic

Direktor EPS Aleksandar Obradović smenio je glavnu saradnicu za odnose sa medijima, jer nije uspela da zaustavi pisanje “Blica” o brojnim aferama u kojima je on bio glavni akter

Prema saznanjima “Blica”, u prošli petak, pred kraj radnog vremena, mlađani direktor Obradović pozvao je Jelenu Mandić, šefa PR službe u EPS, na razgovor u kancelariju i saopštio joj da je smenjuje. Pošto je bio u žurbi, sastanak je trajao svega petnaestak minuta.

Nije vikao

Sve se odigralo vrlo brzo i iznenada. Obradović je u Beograd stigao u četvrtak, ali se u kancelariji pojavio tek u petak i ništa nije nagoveštavalo da će se taj dan rastati sa svojom najbližom saradnicom. Nije bilo vike, svađe. Rekao joj je da nije zadovoljan njenim radom, jer nije imala rešenje za medijske napade na njega. Posebno je bio pogođen pisanjem “Blica” o njegovom letovanju u ekskluzivnom letovalištu Porto Montenegro, o trošenju milionskih iznosa na novi logo kompanije i promociju, planovima da potroši ogroman novac na savetnike… Pitam se samo kako odbraniti nešto što je neodbranjivo – kaže za “Blic” dobro obavešten izvor iz EPS.

Zbunjena

Isti izvor navodi da je Jelena Mandić iz kancelarije izašla šokirana i zbunjena jer ovakav epilog nije očekivala. Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo sa njom u kontakt, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.

Prema našim saznanjima, ona će ostati u EPS ali na drugoj poziciji.

Nju će na mestu šefa sektora za odnose sa medijima zameniti poznata TV zvezda, bivša urednica i voditeljka Televizije „Prva“ Zvezdana Jovanović Popović.

Njen angažman u EPS trebalo bi da počne početkom septembra.

– Ta informacija je već prostrujala EPS-om. O tome se već uveliko priča, a i sam Obradović ne krije da je dovođenje Zvezdane Jovanović Popović njegov plan. On, naime, veruje da će ona uspeti da spreči negativne napise o njemu u medijima, da će ona kao poznato TV lice da ga spase – navodi naš izvor.

Poznata voditeljka naša saznanja nije potvrdila, ali ni demantovala.

– Ja sam na moru, ne mogu ništa o tome da kažem, zovite EPS i pitajte njih – rekla je Jovanovićeva za “Blic”.

Zvezdana Jovanović Popović se pre mesec dana sporazumno rastala sa TV „Prva“. Iako je bilo reči da će početi da radi na drugoj televiziji, očigledno je da je EPS dao ponudu koja se ne odbija. Jedina nepoznanica u ovom trenutku je koliko će Obradović platiti TV zvezdu.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend