05. dec 2015.

SNS: Političko mešanje Olivere Kovačević u istragu

sns_logoSrpska napredna stranka smatra da je brutalno političko mešanje Olivere Kovačević, jednog od najmoćnijih urednika na RTS-u, u istražne radnje koje po nalogu Tužilaštva, a u skladu sa zakonima Srbije, preduzima policija, u najmanju ruku skandalozno, i pokazuje da je SNS bila apsolutno u pravu kada je izražavala sumnju u objektivnost i nepristrasnost pojedinih čelnika javnog servisa

„Srpska napredna stranka neće, i ne želi, da se meša u rad nadležnih državnih organa i institucija, ali ima pravo da zna kako se, i na koji način, troši novac građana Srbije“, navodi se u saopštenju.

SNS u saopštenju, Radio-televiziji Srbije postavlja samo jedno pitanje:

„Kolika je mesečna zarada, ne plata, već zarada, Olivere Kovačević, i koliko se novca uzima od poreskih obveznika Srbije da bi ona zastupala interese političke stranke koja je i hapsila, i osuđivala, vlasnika dnevnog lista Kurir, a danas bi da drži moralistička predavanja onima koji ništa od toga nisu uradili, i koji samo žele da zakoni važe jednako za sve“?

Olivera Kovačević izjavila je ranije danas za list Kurir da bi bilo „razumno da na informativni razgovor u policiju budu pozvani i urednici TV Pink i Informera, a ne samo menadžmentKurira„.

„Razumno bi bilo da su na informativni razgovor pozvani urednici i novinari Pinka kao i urednik Informera, a ne samo jedna strana. Verujem da se posao neće obaviti selektivno do kraja. Mada ne verujem da će i ova afera dobiti bilo kakav sudski epilog“, rekla je Kovačevićeva za Kurir.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend