19. maj 2015.

Tviterašima poštom stigli bedževi sa natpisom „Miškov plaćenik“

Novinar BIRN-a Slobodan Georgijev, direktor Centra za praktičnu politiku Dragan Popović i voditejka Vanja Bahilj, poznatija kao tviterašica „koza na štiklama“, dobili su juče poštom na svoja radna mesta bedževe sa natpisom „Ja sam Miškov plaćenik“

Georgievu je koverat juče poštom stigao na posao, a nakon što je zbunjeno otkrio sadržaj pošiljke, on je pozvao policiju i prijavio ceo slučaj.

Nakon što ga je patrola sinoć posetila i sačinila službenu belešku, on će danas ovim povodom otići i u odeljenje za javni red i mir beogradske policije.

Georgiev je na svom tviteru pozvao i premijera Aleksandra Vučića „da proba da utvrdi ko od njegovih saradnika iz partije šalje bedževe“.

Ista pošiljka stigla je i na adresu Dragana Popovića i to na NVO „Kuća ljudskih prava i demokratije“, koji je takođe naveo da su „botovi kreativni“.

Međutim za razliku od njih Vanja Bahilj, kolumnistkinja „Blic Pulsa“ i voditeljka emisije „Naše jutro“ na B92 okačila je na tviter sliku pošiljke na kojoj je osim bedža i deset dinara uz poruku „Poslali iz SNS-a neki divni ljudi. A 10 dinara mi je od Miška“.

 

 

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend