02. feb 2016.

U prethodna 24 sata zabeleženo više slučajeva predoziranja Vučićem

njuzŠirom Srbije je u prethodna 24 sata zabeleženo čak 17 slučajeva predoziranja Vučićem usled prekomerne upotrebe, a stručnjaci upozoravaju da u narednom periodu preti epidemija ove pojave

Kako navode u Institutu za analizu uticaja alternativnih droga u političkom marketingu iz Sremske Kamenice, za sada još nije utvrđeno kako je tačno dolo do trovanja nesrećnih građana, ali je svima njima zajedničko da su celog dana bili izloženi medijskim sadržajima u kojima je preovladavao Vučić, pa istraživanja idu u tom pravcu.

– Simptomi su strahovit pad imuniteta, povišena temperatura, buncanje u kojem jasno može da se razazna samo sintagma “Po prvi put u modernoj istoriji“, razdražljivost i agresivnost pacijenata kada se pomenu reči “reforme“ i “suficit“, ali i čudne halucinacije u kojima se sve sastoji od maketa. One na pacijente deluju dezinhibitorno, tako da oni tada iz sebe izbacuju velike količine ljutnje koja je očigledno akumulirana u dužem vremenskom periodu – navodi direktor Instituta Jovan Lukić.

Prema njegovim rečima, građani bi trebalo da izbegavaju preteranu konzumaciju Vučića.

– I sa najzdravijim stvarima ako preterate, biće vam loše, a kamoli sa Vučićem. Zato budite umereni i Vučića konzumirajte najviše jednom dnevno, a ako ste u prilici, najbolje bi bilo jednom u nedelju dana. To je optimalna količina Vučića koja ne može da naškodi psihofizičkom sistemu čoveka – upozorio je Lukić.

Apelu se pridružila i doktorka Nada Macura, koja je i sama nedavno bila direktno izložena Vučiću.

– Iz sopstvenog iskustva mogu da kažem da svako izlaganju Vučiću duže od dva sata dnevno može dovesti do predoziranja. Zato je neophodna striktna umerenost, uz obaveznu konzumaciju što više tečnosti i slojevitu garderobu koje se lako i brzo možete osloboditi – zaključila je Macura.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend