01. okt 2015.

Urednik Telepromptera i Kristijan Golubović zajedno na raport kod tužioca

Ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović, saopštio je danas na konferenciji za štampu da će Danilo Redžepović, urednik Telepromptera, i kriminalac Kristijan Golubović morati kod tužioca

Ministar Stefanović rekao je da je od tužioca dobio zahtev za pokretanje istrage zbog objavljivanja transkripta razgovora između Bojana Pajtića i Lidije Udovički.

– Ministarstvo unutrašnjih poslova dobilo je tokom dana zahtev za prikupljanje obeveštanja od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i mi ćemo tražiti od gospodina Redžepovića da nam odgovori na pitanja kako je došao do saznanja koja objavljuje na svom internet sajtu. Videćemo da li ćemo i kakve odgovore dobiti, rekao je Stefanović.

Ministar je naveo da još uvek očekuje zahtev za prikupljanje obeveštenja povodom izjave Kristijana Golubovića na “Farmi” da je bio unajmljen da ubije Vojislava Šešelja.

– Potpuno ćemo tretirati jednako ozbiljno i ovo vezano za Bojana Pajtića i ovo za Kristijana Golubovića. Za obojicu ćemo tražiti detaljnu istragu. Očekujem još od tužilaštva ovo za Kristijana Golubovića. Očekujem ga uskoro, dodao je ministar unutrašnjih poslova.

Posebno je interesantno koliko je tužilaštvo u slučaju urednika Telepromptera efikasno odradilo svoj posao i u roku od par sati policiji poslalo zahtev za prikupljanje podataka. Međutim, za dokazanog kriminalca Kristijana Golubovića, koji boravi na “Farmi”, još uvek se čeka.

Inače, gospođa Ksenija Vučić, cenzurisana supruga premijera Vučića, ugostila je tog istog kriminalca Kristijana Golubovića u svojoj emisiji “Pravac” na TV “Pink”. Podsetimo da se tada javnost pobunila zbog promocije kriminala i kriminalaca na nacionalnim televizijama. Snimak gostovanja u međuvremenu je uklonjen sa Jutjuba.

Stavljanjem Kristijana Golubovića i urednika Telepromptera u isti koš Stefanović je pokušao na najgrublji mogući način da kriminalizuje urednika Telepromptera.

1 komentar za: “Urednik Telepromptera i Kristijan Golubović zajedno na raport kod tužioca

  1. Bax

    Ne boj se Danilo, istragu o tvom izvoru traži lik koji je prošle godine osumnjičen za prepisivanje sopstvenog doktorata, a od poligrafa beži kao đavo od krsta.

    02. окт 2015. at 03:09

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend