01. okt 2015.

Pajtić: Sutra dokazi kako o aferi „Prisluškivanje“

pajticLider DS Bojan Pajtić izjavio je da će sutra posle sednice Vlade u senci biti predstavljeni dokazi o tome kako je pokušano zataškavanje afere „Prisluškivanje“

„Sutra, posle sednice Vlade u senci, dokazi o tome kako su pokušali da zataškaju aferu ‘Prisluškivanje'“, napisao je Pajtić na Tviter nalogu.

On je dodao da je posao ministra unutrašnjh poslova Nebojše Stefanovića da otkrije ko i zašto prisluškuje.

„Dr Stefanović tvrdi da nema dokaza o prisluškivanju. Jadan ne razume da je njegov posao da otkrije ko i zašto prisluškuje. Osim ako on to čini“, napisao je Pajtić.

Sajt Teleprompter objavio je pre dva dana transkript razgovora Bojana Pajtića i sestre ministarke Kori Udovički, Lidije, koja je tada bila predstavnica američke firme CWP. U razgovoru se pominje da je direktor Elektromreže Srbije Nikola Petrović tražio reket od dva miliona evra od te kompanije da bi je priključili na mrežu EMS-a.

Pajtić je potvrdio autentičnost transkripta i zatražio da se utvrdi ko ga prisluškuje. Ministar unutrašnjih poslova potom je rekao da MUP i Bezednosno informativne agencija nisu prisluškivali Pajtića.

 Foto servis DS 

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend