16. sep 2015.

Veliki Brat je skinut sa programske šeme TV PRVA

Veliki Brat se od petka, 18. septembra neće više prikazivati na televiziji PRVA, s obzirom da je skinut sa programske šeme te televizije

Dve nedelje nakon što je počelo emitovanje rijalitija Veliki Brat na dve televizije, on će od petka ostati samo na jednoj televiziji – B92. Televizija PRVA od petka menja programsku šemu, kada počinje 007. sezone emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem u 22h, a u terminu Velikog Brata će ići domaća serija Lud, Zbunjen, Normalan.
prva-sema1

Foto: prva.rs

Na televiziji B92 gde su do sada išla uživo uključenja u kuću Velikog Brata, od 18. septembra će emitovati celokupan rijaliti – i uživo uključenja, i izbacivanja, i preglede dana.

Prvo sledeće izbacivanje, u petak 18. septembra, će biti emitovano od 21h na televizijiB92, a uživo uključenje od 00:15h. Pregledi dana koji su na televiziji PRVA bili emitovani od ponedeljka do četvrtka u 22h i od vikendom u 21h, na B92 će biti emitovani u 23h svaki dan osim petkom u 21h i nedeljom u 22h.

b92-sema1

Foto: B92.rs

Preglede dana možete prati večeras, u sredu i u četvrtak na televiziji PRVA u 22h nakon čega sve vezano za Velikog Brata ćete pratiti na B92.

Zbog čeka je televiziji PRVA nakon samo dve nedelje  emitovanja izbacila Velikog Brataiz svoje programske šeme još uvek se ne zna, ali bi trebalo da uskoro da to objave s obzirom da se drugo izbacivanje iz kuće približava.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend