24. dec 2015.

Vučić o emisiji na N1: Odgovoriću im radom, to ih nervira

vucic-cenzolovkaPremijer Srbije Aleksandar Vučić je komentarišući emisiju „Mediji u Srbiji: Hronika propadanja“, emitovanu sinoć na TV N1, rekao da je u njoj primetio patološku mržnju lične prirode, na koju će, kako je poručio, odgovoriti svojim radom

Premijer je kazao da je u emisiji primetio patološku mržnju lične prirode kod jednog dela ljudi koji su fabrikovali i izmišljali sve i svašta, i usmerevali mržžnju prema jednoj porodici, koristeći se pri tom parama građana Srbije.

„Nisu rekli da sam krao pare, ne znaju šta da kazu. Tvrde da sam nešto nameštao u Feketiću. Sram ih bilo“, podvukao je Vučić.

„Srećan sam zbog njih, jer žive u boljoj Srbiji, i sve što danas smeju da kazu našim parama pre tri godine nisu smeli ni da pomisle da kažu, a kamoli da to njihovi lopovi plate. Srbija je danas normalna i pristojna zemlja koja će tek da bude veoma uspešna“, podvukao je Vučić.

„Nemam šta da im odgovorim. To najbolje govori o slobodama u našoj zemlji i kakvoj diktaturi žive. Ponosan sam zbog toga na našu Srbiju. Ja ću njima da odgovorim svojim radom, onim što ih najviše nervira, a više od svega ih sekira to što radim i subotom i nedeljom, bez obaveze ubacivanja kartica, to što mogu da radim više od svih“, rekao je Vučić.

S tim u vezi je premijer najavio da će sutra otvoriti šest traka autoputa od Pančevačkog mosta do mosta Mihajlo Pupin, kao i da će za tri dana otvoriti novih 23 kilometra na istočnom kraku autoputa.

„Oni nisu samo od Miškovića, već i od Dulića i Đilasa, stručnjaka koji su nam ostavljali deficit od 21, odsto pravili svece. Veoma sam srećan zbog činjenice što radom možemo da odgovorimo, a mržnja ubija onog što mrzi, a ne onoga što je predmet mržnje. Ja njih mnogo volim i uradiću da se oni kao građani Srbije osećaju mnogo bolje i da vide koliko Srbiji ide mnogo bolje nego u vreme onih koji su krali i otimali od građana Srbije“, istakao je Vučić.

„Mi smo demokratska zemlja. To je nešto što je uobičajeno i to je tako u demokratskim zemljama, a sumnjam da bi to bilo i u onima koje nam drže pridike o tome. Ja se ponosim tim stepenom demokratije koji smo dostigli“, nagasio je Vučić.

Dačić: Vlada meta najžešćih napada

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić smatra da ima brojnih napada na vladu, raznih afera, optužbi, te ocenio da se najgore stvari o Srbiji čuju baš u našoj zemlji.

Tako je naveo da su u emisiji „Mediji u Srbiji: Hronika propadanja“, predstavnici vlade bili meta najžešćih napada, da je rečeno da postoji cenzura, a da je zapravo tu emisiju finansiralo Ministarstvo kulture.

„Pa kako je onda moguće da postoji cenzura, to je kao i sve ostale tvrdnje, veštačka pena“, rekao je Dačić uoči sednice Glavnog odbora SPS-a.

Video priloge pogledajte ovde.

1 komentar za: “Vučić o emisiji na N1: Odgovoriću im radom, to ih nervira

  1. Premijer je ozbiljno bolestan. Ovakvi komentari ne izlaze iz usta normalne osobe.

    25. дец 2015. at 12:47

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend