06. apr 2015.

Vučić: Vrše tabloidizaciju nesreće

Vučić_Vojni_Helikopter_Koceljeva-CenzolovkaPremijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se vrši „tabloidizacija“ helikopterske nesreće u kojoj je poginulo sedmoro ljudi, uključujući i jednu bebu

Vučić je ocenio da su svi koji su bili umešani u tu akciju imali „plemenit cilj“ da spasu dete.

„Društveno politički radnici, od raznih analitičara do pojedinih novinara, uzimaju ono što im odgovara iz izveštaja vojne komisije, a ono što im se ne sviđa predmet je surovog ismevanja i lakrdijašenja“, rekao je Vučić za list „Politika“ od ponedeljka.

U prvom delu intervjua za taj dnevnik, premijer je ocenio da je bio primeren njegov „oštar odgovor“ na „tabloidizaciju, najbrutalniju moguću, jednog tužnog i teškog događaja“.

On je dodao da delu ljudi koji su komentarisali pad helikoptera „uopšte nije bilo stalo do istine, već su pokušali da na najprljaviji način politički zloupotrebe ovu nesreću“.

Vučić je ponovio da su pilot Omer Mehić i posada za njega heroji, a za opozicione stranke „samo oruđe u prljavoj političkoj borbi“.

1 komentar za: “Vučić: Vrše tabloidizaciju nesreće

  1. Saki

    Najbolje je da se pravimo da se nista nije dogodilo, da ne postavljamo pitanja i ne trazimo istinu, jel da? Da prihvatimo montiranu istinu i tapsemo ovim manipulatorima koji nas prave budalama… Iskreno se nadam da ce ovaj dogadjaj biti povod da se otarasimo ovih lazova kojima nista nije sveto.

    06. апр 2015. at 18:56

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend