20. dec 2014.

Vučićević izazvao Rodića na TV duel Milomir Marić voditelj

Dragan-Vucicevic-300x200Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević izazvao je juče vlasnika „Kurira“ Aleksandra Rodića na TV duel.

Ovaj spektakularni medijski „dvoboj“ biće održan uživo u specijalnom izdanju emisije „Teška reč“ TV Pink u nedelju, 21. decembra, u 21 čas.

U ulozi voditelja biće poznati novinar Milomir Marić. Dragan J. Vučićević objašnjava da se na ovo odlučio zbog „sramne, gebelsovske kampanje Rodićevog tabloida“ u kojoj je danima žrtva najprimitivnijih napada.

Vrhunac te kampanje dostignut je juče kada su Rodić i njegovi kurirci zatražili da budem uhapšen i osuđen na pet godina robije! Prethodno su danima „pripremali teren“ tvrdeći, apsolutno bez ikakvih dokaza, da sam umešan u pljačke silnih miliona evra i da sam plaćenik tajkuna i političara… Pozivam javno, evo već treći put, nadležne u tužilaštvu i policiji da odmah provere sve što je Kurir ikada pisao o meni. Pa, ako treba da me hapse, neka hapse. Nadam se, istovremeno, i da će proveriti sve ovo što mi pišemo o Rodiću i njegovim mafijašlucima. U međuvremenu, pozivam Rodića da uživo, pred milionima gledalaca, ukrstimo argumente i pokažemo kakvim dokazima raspolažemo. Potpuno sam siguran da on, kao ozbiljan čovek, neće pobeći sa megdana, kaže Vučićević i naglašava da će on i Milomir Marić u nedelju tačno u zakazano vreme biti u studiju.

Poručujem Rodiću da ga njegova stolica i pločica sa imenom čekaju u studiju TV Pink u nedelju tačno u 21. Ako on ne dođe, onda ću ja sam odgovoriti na pitanja kolege Marić a i srpskoj javnosti detaljno predstaviti sve dokaze i podatke koji potkrepljuju tvrdnju da je gazda „Kurira“ umešan u pljačku državnih banaka, kriminalnu operaciju tajnog preuzimanja „Politike“ i „Novosti“, ali i u još neka ozbiljna dela o kojima do sada nije bilo reči u Informeru navodi Vučićević i naglašava da je Rodiću ostavljeno pravo da sam bira pravila emisije i postavi uslove u vezi sa eventualnim ograničenjem vremena za diskusiju.

Do zaključenja ovog izdanja nismo dobili odgovor Aleksandra Rodića. Iz njegovog kabineta nam je sinoć samo poručeno da „gospodin Rodić za sada nije zainteresovan“. Ponavljam, potpuno sam siguran da on, kao ozbiljan čovek, neće pobeći sa megdana i da će se u nedelju pojaviti u studiju prokomentarisao je ovo Vučićević.

Marić: Trebaće mi specijalna jedinica

Milomir Marić, voditelj nedeljne specijalne „Teške reči“, kaže da samo brine da li će moći da drži stvari pod kontrolom. Nisam dovoljno snažan da ih razvadim, i smatram da je potrebno da bude u pripravnosti neka specijalna jedinica, koja će po potrebi da uleti u studio. Da su odabrali da neka mlada i lepa voditeljka bude medijator, obojica bi gledali u nju… Ovako, sa mnom, gledaće da pređu sa reči na dela kaže Marić u svom stilu za Informer.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend