13. avg 2015.

Za RTV Kragujevac jedna ponuda

thumb-502-228Za kupovinu Javnog preduzeća Radio televizija Kragujevac, ponudu je dostavilo samo jedno fizičko lice, a za 20. avgust je zakazano otvaranje ponude.

Direktorka RTV Kragujevac, Slavica Trifunović rekla je za agenciju Beta, da je juče u Agenciji za privatizaciju, nakon otvaranja Glavnog koverta konstatovano da postoji samo jedan ponuđač i da je njegova dokumentacija validna.

Prema njenim rečima, ovaj postupak je obavljen u prisustvu Komisije, u čijem su sastavu bili predstavnik Agencije za privatizaciju, Ministarstva privrede i subjekta privatizacije.

– Konstatovano je da je ponuđač ispunio uslove, oko otkupa dokumentacije i uplate depozita od 10 odsto od početne prodajne vrednosti – rekla je Slavica Trifunović.

Prema njenim rečima doneta je odluke da neće biti javnog nadmetanja kao i da će koverat sa ponudom jedinog ponudjača biti otvoren 20. avgusta u 10.00 u Agenciji za privatizaciju.

– Toga dana treba da bude zaključen kupoprodajni ugovor sa ponuđačem – rekla Trifunovićeva i dodala da ne želi da ga imenuje pošto on ima i mogućnost da se predomisli.

Procenjena vrednost kapitala RTV Kragujevac je 85.383 evra. Zaposleno je oko 70 radnika, a 26 zaposlenih opredelilo se za socijalni program.

 Foto: Naslovi.net 
Preuzeto sa: Blic

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend