23. dec 2015.

Žikica Simić uskoro na Radio Beogradu 2!

zikica_simic_facebookAutor kultnih emisija „Tu dole na uglu“ i „Tajanstveni voz“ za nekoliko dana počeće da radi na Radio Beogradu 2

Glavni i odgovorni urednik Radio Beograda 2, Radomir Kanjevac je tokom svoje emisije izjavio da će autorskom timu ovog radija pridužiti legendarni Žikica Simić.

„Za nas, kao jedini radio specijalizovan za kulturu i umetnost, predstavlja posebnu čast što će se našem autorskom timu pridružiti ličnost kao što je Žikica Simić, čovek koji u Beogradu simbolizuje dobri duh rokenrola iz njegovih zlatnih vremena, na čijim emisijama su odrastale generacije poštovalaca ove muzike“, prenosi „Story“.

Emisija startuje 10. januara 2016. godine. Žikicu ćemo moći da slušamo nedeljom od 18 do 20 sati.

Žikica Simić je po zanimanju psiholog, a 2012. godine je objavio knjigu „Električna zastava“. Prošle godine je dobio nagradu „Tanja Petrović“ za izuzetan doprinos afirmaciji kulture i umetnosti.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend