29. avg 2017.

Dražić: Premijerka pokušala da ispadne „kul“

Reakcija premijerke na tekst sa portala Njuz.net jeste simpatična na prvi pogled, ali umesto da se trudi da ispadne "kul" premijerka je trebalo da se potrudi da javnost razuveri svojom politikom, kaže urednik tog portala Marko Dražić.

Portal je objavio tekst u kome se navodi da je premijerka predložila da se kasarne ukrase fikusima kako bi se ojačao kult premijera. Tekst je napisan nakon što je Ana Brnabić izjavila da nema ništa loše u inicijativi da se slike predsednika Srbije postave u državne institucije radi jačanja kulta nacionalnih simbola.

Reagujući na tekst, premijerka je na Tviteru napisala: „Dobro je smejati se na svoj račun, a ovo je ozbiljno dobra fora @njuznet. Kritika sa puno duha“, napisala je Ana Brnabić na svom Tviter nalogu i dodala link na tekst.

„Uspeh našeg teksta o premijerki Brnabić govori da mnogo ljudi u ovoj zemlji nju ne posmatraju kao osobu koja je na najodgovornijoj poziciji već kao nekog ko slepo sprovodi u delu Vučićeve zamisli. Njena reakcija na tekst na prvi pogled jeste simpatična, drugačija od odsustva reakcija njenih kolega na slične tekstove, ali mi se čini da bi pre trebalo da se potrudi da javnost razuveri svojom politikom nego što pokušava da ispadne „kul“ i prihvati šalu na svoj račun“, rekao je za Danas urednik satiričnog portala Njuz.net Marko Dražić.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend