28. jun 2018.

Gradonačelnik Leskovca napustio konferenciju posle pitanja urednice JUG presa

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović  napustio je danas konferenciju za medije u lokalnom Centru za socijalni rad u trenutku kada je urednica Regionalne informativne agencije JUGpress  Ljiljana Stojanović počela da postavlja pitanje.

Cvetanović je bez reči i bilo kakvog objašnjenja ustao i napustio prostoriju u kojoj je njegov kabinet zakazao tu konferenciju.

Direktor Centra za socijalni rad Boban Ilić je prekinuo konferenciju, uz obrazloženje da “mora da isprati gradonačenika” i da će uskoro da se vrati.

Novinarka Stojanović nije pitanje uputila Cvetanoviću već rukovodstvu Centra za socijalni rad i ono se odnosilo na temu današnje konferencije, na broj osoba koje dobijaju dečji doddatak i kriterijume za ostvarivanje tog prava.

Iz kabineta gradonačelnika Leskovca medijima je poziv za današnju pres konferenciju stigao sat vremena pre njenog početka, što se inače redovno dešava u ovom gradu da novinari obaveštenja o dogadjaju dobijaju istog dana a često i samo sat vremena pre zakazanog termina.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend