18. sep 2023.

Lebane ponovo raspisalo konkurs za sufinansiranje medijskih projekata

Opština Lebane je drugi put ove godine raspisala konkurs za sufinansiranje medijskih projekata. Za medijske projekte je na ovom konkursu izdvojeno 3.5 miliona dinara, a isti iznos Opština Lebane izdvojila je i na konkursu koji je raspisan pre šest meseci.

Inače, Opština Lebane je prošle godine izdvojila dvostruko manji iznos nego ove godine.

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 50 hiljada dinara, dok je najveći 100 hiljada dinara.

Na konkurs se može prijaviti izdavač medija čiji je medij upisan u Registar medija Agencije za privredne registre, kao i pravno lice, odnosno preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja. Preduzetnik prilikom prijave mora priložiti dokaz da će sufinansiran medijski sadržaj objaviti medijska kuća koja je upisana u Registar medija.

Pravo učešća na Javnom pozivu nemaju pravna lica koja su u prethodnom periodu dobila sredstva od Opšine Lebane namenjena projektnom sufinansiranju, a nisu blagovremeno u propisanoj formi podnela narativni i finansijski izveštaj o realizaciji projekta.

Na konkurs je moguće prijaviti samo jedan projekat. Ako je učesnik Konkursa izdavač više medija, može na konkursu učestvovati sa jednim projektom za svaki medij.


A. N.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend