01. jul 2022.

Majdanpek će sufinansirati 10 medijskih projekata

Na ovogodišnji konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja na teritoriji opštine Majdanpek stiglo je 26 projekata. Sa 6,788 miliona dinara sufinaniraće se deset projekata.

Ove godine je budžetom opštine Majdanpek za sufinasniranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja opredeljeno sedam miliona dinara, dva miliona više nego prethodne godine.

Opštinsko veće je potvrđujući predlog komisije za ocenu projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Majdanpek u 2022. godini, rasporedilo 6.788.600 dinara za realizaciju deset projekata proizvodnje medijskih sadržaja.

Odobrena sredstva po pojedinačnom projektu iznose od 305.000 do milion dinara.

Kao i godinu dana ranije sredstvima opštinskog budžeta sufinansiraće se realizacija medijskih projekata Medija SAZ Beograd, Štampe, radija i filma Bor, Saška radija Mosna, MM Boned Bor, Radio televizije Majdanpek, Za medije i Saveza Srba iz regiona.

Osim njih odobreno je i sufinansiranje projekta medijskih sadržaja Turističke agencije Đerdap Travel DMC iz Donjeg Milanovca i TV Trans iz Negotina.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend