06. jun 2023.

Desničar se na Hepiju hvalio kako su razbijali proteste “srbomrzaca”

Vođa Konzervativnog pokreta Naši Ivan Ivanović, u pratnji pripadnika pokreta, gostovao je u jutarnjem programu na TV Happy, gde je govorio o svojim aktivnostima.

Printscreen / TV Happy

Voditelj jutarnjeg programa na TV Happy Milomir Marić je Ivanovića predstavio kao nekoga ko je pravio spiskove “nacionalnih izdajnika” i ko je “razbijao skupove srbomrzaca”.

Na to je Ivanović samopohvalno dodao: “Mi smo gasili Peščanik”.

U Ivanovićevoj pratnji bila su dva mlađa muškarca obučena u crne majice sa znakom pokreta kojem pripadaju. Marić je kazao da su to telohranitelji bez kojih vođa Naših nije hteo da uđe u studio.

“Situacija je sada maksimalno ozbiljna. Od pojedinaca baš ovih što se bore protiv nasilja stizale su poruke kako me treba obesiti, kako me treba ubiti, kako me treba zaklati. Oni ste kako bore protiv nasilja. Pošto se oni na taj način bore protiv nasilja obezbeđenje je tu i to je to”, rekao je Ivanović.

Voditelj Hepija je o Ivanoviću pričao i kao o nekome ko je bio na specijalnim obukama u Podmoskovlju u Rusiji, na šta je njegov gost dodao da je sada obojena revolucija u Srbiji nemoguća.

Govoreći o protestima protiv nasilja, Ivanović je rekao da je plan da se oživi obojena revolucija u Srbiji, a da opozicija mašta kako će na krilima 5. oktobra doći na vlast.

„Dobro što postoji veliki broj patriotskih organizacija koje to znaju“, rekao je Ivanović.

Konzervativni pokret Naši poslednjih meseci plakatima vodi hajku protiv političkih protivnika i opozicionih političkih lidera, kao i protiv televizija N1 i Nova S.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend