09. nov 2020.

Može li jadnije: Lukas vređao Žaklinu Tatalović u emisiji

Folk pevač Aca Lukas, bio je gost emisije Hit Tvit u kojoj je sramotno vređao novinarku N1 Žaklinu Tatalović, i to na račun fizičkog izgleda. Ostali gosti u studiju, odnosno Aleksandar Šapić i Zoran Ćirjaković , samo su ćutali.

Snimak ekrana, TV Pink (preuzeto sa nova.rs)

“Žaklina Tatlović se podsmeva svemu i svakome, ja sam ekspert za ovo, na koju će televiziju da ode kada je drugi muškarci kojima se sveti, da bi se osvetila, pogledajte sliku, da vidimo kako izgleda”, govorio je nepovezano Lukas dok je voditeljka pokušavala da ga prekine.

“Hoćemo da vređamo, hoćemo”, nastavio je Lukas u svom tonu.

Ioako nije bio narazumljiviji, spomenuo je i plastične operacije, ignorišući upozerenja voditeljke da prestane sa vređanjem novinarke.

Žaklina Tatalović, novinarka N1, našalila se na Tviteru da su “Lukasa prekinuli kao Trampa u Americi”.

Reakcija je stigla i od Borka Stefanovića, potpredsednika Stranke slobode i pravde, koji je na Tviteru prokomentarisao da je “Aca Lukas pravo lice ove vlasti”.

“Režimski trubadur. Pravo lice ove vlasti. Ostali gosti u studiju, naravno, ćute. Znaju gde su i čiji su. Tvoja lična karta je stvarno prazna. Ispisao si se davno iz kategorije ljudi i upisao u ološ”, napisao je Borko Stefanović.

Pored Stefanovića, bilo je i drugih osuđujućih reakcija na Tviteru.

Pojedini tviteraši napisali su da je Lukasovo ponašanje “dno dna”.

“Gde je i šta radi prvoborac za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović? I one silne naprednjakuše što skaču na svaku reč. Neke žene su ipak malo manje žene. Ovo priča o ženi, ovo stvorenje. Ovo nešto smatra, ako nam je”, napisala je jedna korisnica Tvitera.

Svoj komentar dao je i reditelj Srđan Dragojević.

Lukasovo skandalozno vređanje novinarke prokomentarisala je i Antonela Riha.

“I posebno odvratno taj “majčinski” prekor: “nećemo da vređamo, ne ne”. Ovo je za izbacivanje iz studija, izvinjenje i gledaocima i Žaklini”, napisala je ona.

Bilo je i komentara na Šapićev račun.

“Dobro veče @AcaSapic jel te bar malo sramota što si sedeo ćuteći u studiju dok je jedan ‘čovek’ izgovarao strašne stvari o jednoj ženi? Ništa džentlmen, ništa kultura, ništa ljudskost. E doktore, sram te bilo”, napisala je jedna korisnica Tvitera.

O Lukasovim komentarima imao je šta da kaže i Marko Bastać.

“Nakon što moliš svevišnjeg da zaustavi izvršitelje koji su došli da ti plene imovinu zbog duga, dobiješ priliku sve da stopiraš tako što ćeš da izgovoriš najgore bljuvotine o jednoj ženi u falsifikovanoj emisiji na režimskoj televiziji. Ma vi ste…”, napisao je on.

Novinar N1, Dušan Mlađenović, stao je u odbranu koleginice.

Bivši član demokratske stranke Balša Božović, rekao je da su Lukasovi ispadi sramota za televiziju Pink.

“Posle ovakvog odnosa prema ženama džaba krečite vladu sa 50% ministarki kada sve ćute na ovo. Sramota za emisiju @hit_tvit koja je na nacionalnoj frekvenciji. Za TV da i ne govorim @tvpinkonline”, napisao je on.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend