30. mar 2017.

Samit istomišljenika

draza-petrovic-cenzolovka-foto-perica-gunjic

Foto: Cenzolovka / Perica Gunjić

U nedelju uveče smo gledali Pinkov samit istomišljenika na razne teme: da li Saša Janković mora da se smeje da bi nasmejao Srbiju; zašto će Vuk Jeremić zapaliti preko grane čim izgubi izbore i ostaviti Lazu i Vučića nasamo; i da li će Milan Gurović na drugoj mišici istetovirati Dejana Vuka Stankovića…

Emisiju je vodio Predrag Sarapa, živi dokaz da kad te izbace kroz prozor sa 23. sprata Beograđanke nikad ne možeš da padneš dovoljno nisko. Zato što kad padaš „iz visoko“ imaš veliko ubrzanje pa ne možeš da se zaustaviš.

U publici su sedeli ljudi koji ne znaju ni da aplaudiraju dok im neko ne da znak. Tipični predstavnici normalne i pristojne Srbije.

Dakle, jedan kompletan predizborni ugođaj zbog koga bi trebalo uvesti hitno oduzimanje nacionalne frekvencije kao nagradu.

U emisiji su puštani segmenti raznih izjava i tekstova Milovana Brkića o Vučiću, kao dokaz neograničene slobode štampe koja vlada u Srbiji, jedino su zaboravili da kažu kako je iste takve tekstove Brkić Milovan objavljivao svojevremeno i o Borisu Tadiću, samo to tada niko nije pominjao, jer valjda nisu na vreme ufasovali manijakalnu paranoju

Niti je Tadić, poput Vučića, nosio po emisijama Brkićev „Tabloid“ i mahao s njim pred kamerama, da narod vidi šta se sve piše o njemu.

Iz ovog TV formata mogli smo da saznamo jedino da oni sastavi sa temom „Zašto volim druga Tita“ predstavljaju našu prošlost, sadašnjost i budućnost.

1 komentar za: “Samit istomišljenika

  1. Mira sd

    Pa valjda smo dosad shvatili da uvek mora da potrošimo 10 godina života pa da se opasuljimo kakvi nam idioti kroje sudbinu, a njima više nego dosta da se napljačkaju pa da uživaju za još tri života.

    03. апр 2017. at 12:13

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend