27. maj 2022.

„Željka Mitrovića treba hapsiti“: Bojana Novaković o novom nasilju u rijalitiju

Glumica i aktivistkinja oglasila se na Instagramu povodom nasilja koji je prikazan u rijalitiju "Zadruga" pre nekoliko dana.

Nakon šokantnih scena verbalnog i fizičkog nasilja u rijalitiju „Zadruga“, kada je Marko Osmakčić brutalno nasrnuo na svoju devojku Viktoriju Mitrović, na Instagramu se oglasila Bojana Novaković i apelovala na zabranu ovakvog programa.

„Treba hapsiti i ovog majmuna i Željka Mitrovica. Nasilje bilo koga u okviru programa čiji je jedini cilj dobitak profita je kriminalno. Nadam se da je devojka okej. A to da se kroz ovo normalizuje nasilje i rasizam da ne pominjem“, napisala je Bojana i dodala:

„A sada nadležni organi moraju da rade svoj posao – Narodna inicijativa o rijalitiju stoji u skupštini Srbije već nekoliko godina. Kreni promeni je skupio potpise da se ograniči emitovanje rijaliti programa“, poručila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Novakovic (@bojnovak)

Pored ove poruke, Bojana je na engleskom jeziku objasnila pratiocima iz inostranstva o čemu se radi, napisavši da niko ne sme da profitira na nasilju nad ženama.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend